×
DansdagDanskampenDansvakantiesG-dansG-dansactiviteiten G-dans bij onze dansclubs/-scholen SeniorennamiddagenTeamhappeningsWedstrijdenWedstrijdkalenderWedstrijdinformatieActiviteiten dansclubsLid worden?
Gebruikersnaam:Paswoord:Blijf ingelogd:

Login

Een oefenavond met dat tikje extra: de teamhappening!Een teamhappening is een gewone, gezellige oefenavond in een club, maar met iets extra’s. Tussen de oefenmomenten door, kun je deelnemen aan een ontmoeting tussen teams: een ontspannen gebeuren zonder individuele resultaten; het is het team dat centraal staat. Die teams worden op de avond van de teamhappening samengesteld door loting, over de grenzen van de clubs heen. Een teamhappening is dus dé ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen!


Bij een teamhappening zijn er enkel winnaars: je leert nieuwe mensen kennen, beleeft een fijne avond, je kunt veel oefenen én als je 3 keer aan een teamhappening deelneemt, krijg je er een jaar gratis lidmaatschap van Danssport Vlaanderen bovenop! Niet te missen dus! Iedereen die wil, kan deelnemen (ook wanneer je het enige koppel van je club bent dat wil deelnemen).


Heb je vragen over de teamhappenings? Stel ze gerust aan onze medewerker Ilse via ilse@danssportvlaanderen.be of 014 71 10 33!

10/3/2018
Teamhappening DC 80 (Stokkem)
Wil je deelnemen aan de teamhappening? 
Bezorg dan ons dan volgende gegevens via ilse@danssportvlaanderen.be:
  • je naam;
  • je voornaam;
  • je tel.nr;
  • de naam van de club waar je lid bent;
  • je dansjaar (= het dansjaar dat je volledig doorlopen hebt; bv.: ik start in september in het 3e jaar, dan geef ik als dansjaar door: 2e jaar).
Georganiseerd door:
Danssport Vlaanderen & Dansclub DC 80
Locatie:
Zaal Graaf Van Loon
Langs de Graaf 7
DILSEN-STOKKEM 3650
Contactgegevens organisator:
ilse@danssportvlaanderen.be
+32 14 711033