Home
Clubinfo
Clubnieuws
Lesgever gezocht
Opendeurdagen
Oefenavonden
Danskampen
Dansvakanties
Danstesten
Evenementen
G-dans
Ik zoek een dansclub of dansschool
Over Danssport Vlaanderen
Lid worden?
Lesgevers dans
Opleiding dansleraar
Senioren
Verantwoord sporten
Wedstrijden
Weetjes en info
Contact
Downloads
Nieuws
Persinfo
Interessante links
Clubnieuws


Wil uw club een activiteit aankondigen of een zoekertje plaatsen?
Stuur dan een mail met als onderwerp 'clubnieuws' naar
info@danssportvlaanderen.be met daarin een tekst die alle nodige informatie bevat. Wij plaatsen de informatie op deze pagina.
U kunt ook reclame maken op de facebookpagina van Danssport Vlaanderen www.facebook.com/DanssportVlaanderen. Opgelet: alleen informatie van aangesloten clubs/-scholen kan gepost worden, niet van niet-aangesloten clubs/scholen.

Oefenavonden en seniorennamiddagen in clubs- en scholen van Danssport Vlaanderen

 

Je kan via de zoekrobot opzoeken welke clubs/scholen oefenavonden en seniorennamiddagen organiseren.

Hier vind je een overzicht van de oefenavonden tijdens de zomermaanden.

 

Dansschool te koop in Wuustwezel

In Wuustwezel staat een dansschool (met eventueel café) te koop. Voor meer informatie: contacteer immokantoor Neys in Essen of bekijk het gebouw online.

Danszaal ter beschikking in Ekeren

Vanaf oktober openen wij onze gloednieuwe feestzaal/dansschool Barazza in de vroegere zaal van Dansen Konings gevestigd in het gebouw van Basic Fit Ekeren Slijkweg en Bowlingplanet. Wij zijn op zoek naar een dansschool die nog op zoek is naar een toffe locatie en die interesse heeft om zijn lessen bij ons te komen geven.

De parking wordt ook volledig vernieuwd en vergroot alsook de volledige buitengevel; Basic Fit verhuist met de huidige fitness naar de tennishal.

Het unieke is, dat we met meerdere partijen in 1 gebouw zitten en dat deze verbouwingen een gemeenschappelijke inkomhal zullen hebben, waar zowel het cliënteel van Basic Fit als Bowlingplanet zullen passeren, waardoor de reclame en mond-aan-mondreclame vanzelfsprekend zijn.

Ook een samenwerking voor sport- en spelweken (met dans en initiatie) en de zomerbar (salsa-avonden) zal een enorme boost kunnen geven voor jullie zaak! 

De zaal zal opgedeeld kunnen worden in 2 ruimtes (1/3, 2/3) en verder kunnen we de huidige groepsleszaal van Basic Fit vanaf november-december ook aanbieden!


Indien jullie interesse hebben voor een samenwerking geef me dan gerust een seintje op onderstaand nummer of 0477/56.19.29!

Alvast tot binnenkort in feestzaal Barazza!


mvg,

Aerts Steven

Bowlingplanet
Slijkweg 5
2180 Ekeren
03/665.15.35.

Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord in:
Blijf ingelogd:
Wachtwoord vergeten?